click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Testimoniale

Clientii nostri au gasit cateva clipe pentru a descrie experienta lor in complexul Doamna Ghica Plaza.

M-am mutat aici acum 1 an. Imi place ca apartamentele sunt spatioase, complexul este foarte curat, este o zona linistita, fara trafic aglomerat si ca se ajunge foarte usor in centrul orasului. Apartamentul este spatios, ziua imi bate soarele in casa si noaptea luna imi lumineaza camerele. Recomand Doamna Ghica Plaza pentru atmosfera placuta, vecinii civilizati si curatenia din cadrul si din jurul Complexului.

Mitu Bianca, Psiholog

Preturile accesibile si blocurile bine facute au fost motivele pentru care m-am mutat aici acum 6 luni. De asemenea am beneficiat de ajutorul specialistilor Doamna Ghica Plaza pentru personalizarea apartamentului. Cel mai mult imi place vederea si spatiul generos. Am recomandat acest complex si prietenilor mei si 4 dintre ei au si cumparat.

Iulia Rotaru, Administrator

Ce m-a determinat sa cumpar un apartament aici? Un mix intre pozitia ansamblului, apartamentul bine compartimentat si spatios, calitatea buna a finisajelor si executiei, si privelistea absolut geniala de la etajul 20. In plus faptul ca cunosc personal echipa de arhitecti care s-a ocupat de proiect si cu care m-am putut sfatui inaintea achizitiei a contat. Cautam neaparat un bloc nou si in spatele careia se afla o echipa buna de proiectare si executie.

Mihai Florea, inginer constructor proiectant

Aici am gasit tot ce caut de aproximativ 4 ani: liniste, siguranta, calitate-pret, colaborare si ajutor maxim din partea reprezentantilor. Apreciez lumina naturala ( apartament foarte aerisit) cat si curatenia si serviciul tehnic(24/24).
As recomanda complexul Doamna Ghica Plaza fara sa stau pe ganduri, este o alegere perfecta din toate punctele de vedere.

Ana Maria Dumitrache, cadru medical

Imi place cum sunt construite apartamentele. E un loc linistit si curat. Locuiesc aici de 2 ani si atmosfera e in general buna.

Dascalu Marian, om de afaceri

Am primit foarte mult sprijin / informatii din partea specialistilor de la Doamna Ghica Plaza. Este o atmosfera foarte placuta, iar modul in care este amenajat complexul este foarte placut. Cel mai mult imi place faptul ca beneficiez de o locuinta noua, foarte bine compartimentata si construita, la pretul unui apartament vechi.

Razvan Popescu, Economist

Locuiesc aici de 18 luni. Stau intr-un apartament spatios, compartimentat pe gustul meu, pe care l-am amenajat singur. Imi place atmosfera linistita. As recomanda complexul Doamna Ghica Plaza celor care sunt in cautarea unui apartament intr-o zona linistita.

Mihai, Programator